Friss hírek

Videó technikai újdonság az AHD kamera rendszerek

AHD chipAlig telt el néhány év, az analóg nagy felbontású technológiák (HD-CVI, HD-TVI) után újabb mérföldkőhöz érkeztünk, megjelent az „Analog High Definition Serial Digital Interface”. Rövidítve AHD. Magyarul egyszerűen kompatibilis analóg nagy felbontásnak is el lehetne nevezni. hírek bővebben..


Merre tart a videó megfigyelés?

tömörítésA gyors fejlődés, a 4G mobiltechnológia mellett, az Ultra HD vagy más néven 4K (3840*2160) felbontású kamerák fejlesztését is elősegítette. A hatalmas adatmennyiség átvitelének könnyítésére az eddig használatos H.264 tömörítést lassan leváltja a H.265 (HEVC) szabvány. hírek bővebben..


 Megjelent az EVOHD termékcsalád

A Paradox kanadai székhelyű biztonságtechnikai termékeket Paradox szoftverfejlesztő vállalat a tavalyi év második felében sem tétlenkedett. Megjelent az EVOHD termékcsalád, ami a készülék eddigi felhasználásához képest teljesen új funkciókat tartalmaz.  hírek bővebben..


Biztonsági kamerák hanyagul telepítve

Az interneten megjelent egy új weboldal, ahol felelőtlenül vezeték nélküli olcsó kameraüzembe helyezett biztonsági kamerák képeit tették elérhetővé. A gyári jelszavakon hagyott kamerákat bárki megtekintheti. Érdekesség, hogy magyar kamerákat is találhatunk a weboldalon. hírek bővebben..


Megjelent a HDCVI rendszer

A távol keleti Dahua cég legújabb fejlesztése, egy új generációs kamHDCVI Kameraera és képrögzítő családot indított útjára, ahol a speciálisan modulált videójel -koaxiális kábelen- akár 500 méterig is továbbítható erősítés nélkül, veszteség mentesen, magas képminőség megtartása mellett.  hírek bővebben..


A riaszt.hu nem a riaszt.com

  A közelmúltban az egyik blogban tévesen megjelent írás alapján, valótlan információk nem riasztláttak napvilágot. A cikk szerzője a riaszt.com weboldal paraméterit a riaszt.hu weblappal azonosítja. Cégünk kijelenti, hogy nem folytat direct marketing tevékenységet, valamint ettől a mentalitástól, és az ilyen jellegű tevékenységektől teljes mértékben elhatárolódik.  hírek bővebben..


Kapható a Paradox új TM50 típusú kezelőegysége

  Az új megjelenésű kezelőegységbe, az eddigieknél még erősebb processzort építettek bele, Paradox touch keypadez a széria, már ultragyors válaszidővel rendelkezik. A látványos és modern érintőkijelző felületet, ikon-alapú menük, és áttekinthető funkciók jellemzik. Újdonság, hogy a készüléket, már felhasználói szinten testre szabható elnevezésekkel is elláthatjuk.  hírek bővebben..

Kapcsolódó képek: